Karaby Gård

Hyra Ponny

Våra underbara snälla shettisar kan du hyra och ha som din egen. Du hyr månadsvis 2 dagar i veckan. Här har du möjlighet att verkligen få umgås och pyssla med din ponny. Den som väger under 45 kg kan rida, i övrigt är det roligt att åka vagn, gå promenader eller bara pyssla. I mån av plats finns även möjlighet att hyra ponny per gång då och då. Så här går det till.

Månadsvis

1. Du anmäler ditt intresse till mig via telefon, mejl, sms eller messenger och vi bestämmer 2 veckodagar som är dina.

2. Din månad startar första måndagen varje månad. Är det din första gång är du med på en uppstartslektion där vi går igenom allt du behöver veta, och du får lära känna din ponny.

3. Du får tillgång till en messengergrupp där du kan hålla kontakt med andra som har ponny. För att kunna rida osv tillsammans. Där kan ni även kontakt med mig och jag skriver när jag själv tänkt träna, och då är det fritt fram att hänga på.

4. Ni kommer era dagar, pysslar och rider. Det kommer att finnas uppmärkta slingor i skogen för er som ännu inte hittar. Vill man hellre köra eller trickträna bokar man först en privatlektion för genomgång.

Priset är 1300 kr/mån. Anmälan är bindande.

Dagshyra

Vill du inte boka en hel månad går det i mån av plats att hyra enstaka dagar. Är det första gången du hyr en ponny här behöver du först boka en privatlektion. Sedan är det bara att boka till mig via telefon, sms, mejl eller messenger.

Pris: 300 kr/gång
Privatlektion (första gången): 500Kr

För frågor och bokning

Telefon Charlotte: 070-2686034
e-post: charlotte@karaby.se